Casting

CASTING
DO JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH
GRUP MUSICALOWYCH W POLSCE!

25 września 2017
start: 17:00

SCENA TEATRALNA NOT
ul. Rajska 6
Gdańsk Główny

Pobierz i wypełnij ankietę zgłoszeniową!
Ankieta Castingowa – kliknij i pobierz

zapraszamy dziewczynki i chłopców w wieku 9-15 lat,
którzy chcieliby przeżyć niesamowitą przygodę z musicalem

Lubisz śpiewać, tańczyć, występować? Masz szansę spełnić swoje marzenia i zagrać na największych scenach teatralnych w Polsce!

Jeśli lubisz śpiewać, tańczyć, występować, masz szansę spełnić swoje marzenia i zagrać
na największych scenach teatralnych w Polsce !  Może to właśnie Tobie uda się zagrać w naszej nowej światowej premierze musicalu, który przygotowujemy w 2018r.

Stowarzyszenie Teatralne INGENIUM od 2009r. pracuje z młodymi i zdolnymi artystami, tworząc spektakle musicalowe. zrealizowało do tej pory trzy produkcje – „Okruchy życia-Anioły są wśród nas”, „Trudne Pytania-świat należy do ciapków” oraz „Blask”-inspirowany muzyką Michaela Jacksona oraz super produkcję „Cudowne musicale – Od West Endu aż po Broadway”. Spektakle realizujemy na scenach m.in. Filharmonii Bałtyckiej w Gdańsku, w Teatrze Wielkim w Poznaniu, Teatrze Roma, Hali Stulecia, Sali Kongresowej i w wielu innych scenach w Polsce. Zagraliśmy w pełni profesjonalne spektakle musicalowe ponad 120 razy i obejrzało nas już ponad 60 tyś widzów. Szukamy młodych ludzi, którzy chcą rozwijać swoje pasje i hobby, podczas profesjonalnych zajęć z choreografami, instruktorami tańca, instruktorami teatralnymi, nauczycielami wokalu.

Nowa grupa będzie realizowała zajęcia z zakresu umiejętności scenicznych, teatralnych, warsztaty wokalne, choreografii i tańca.  Na początku zajęcia będą skupiały się na zajęciach teatralnych, wokalnych i tanecznych.
W kolejnym semestrze rozpoczniemy pracę nad nowym musicalem i osoby będą rozwijać się na profesjonalnych zajęciach szkoleniowych obejmujących swoim zakresem wszelkie dziedziny szkolenia musicalowej szkoły.

Przyjdź – pokaż się – zaśpiewaj piosenkę zatańcz lub powiedz wiersz. Pokaż to w czym jesteś najlepszy.  Oprócz zajęć realizujemy również letnie obozy przygody dla naszych młodych aktorów.

Odrzuć tremę, jeśli jesteś niezdecydowany wpadaj, nic nie szkodzi, a możesz przeżyć fantastyczną przygodę z teatrem. Nieważne, czy już gdzieś występowałeś, jeśli widząc kogoś młodego na scenie pojawia się w Tobie myśl – Czemu to nie ja jestem na jego miejscu – po prostu przyjdź na nasz casting.

Dołącz do naszego zespołu i rozwijaj swoje umiejętności teatralne. Nie warto czekać !

Szczegóły na temat naszej działalności i spektakli na stronie
www.stowarzyszenieteatralne.pl
fb/stowarzyszenieteatralne