UWAGA! DODATKOWY TERMIN DLA CHŁOPCÓW! 03.10.2023

Jeżeli kiedyś idąc do teatru zastanawiałaś lub zastanawiałeś się, jak to jest znaleźć się po drugiej stronie?
Jeśli twoją pasją jest muzyka, śpiew, taniec. Jeżeli kochasz musicale jak my, albo chcesz się tą miłością od nas zarazić. Albo po prostu chcesz przeżyć z nami, na scenie i poza nią, swoją przygodę życia – nie wahaj się ani minuty dłużej!

Już 3-ego października 2023 roku, na Scenie Teatralnej NOT będziemy poszukiwać młodych talentów – przyjdź, pokaż się, pogadaj – każdy ma w sobie coś wyjątkowego! Przygotuj utwór śpiewany wraz z podkładem na dowolnym nośniku. W ostateczności zapraszamy także z przygotowanym fragmentem wiersza, prozy, czy układem tanecznym – lecz u nas prędzej czy później śpiewa każdy!

W zeszłym roku odbyła się premiera naszego najnowszego, autorskiego spektaklu musicalowego “Ponad Strachem”, który zebrał świetne recenzje. Do tego projektu, ale także nadchodzącej w 2024 roku nowej premiery i wracających po przerwie “Chłopców z Placu Broni”, “Okruchów Życia” czy koncertu “Cudowne Musicale – od West Endu aż po Broadway!” poszukujemy odważnych, utalentowanych muzycznie chłopców w wieku od 7 do 16 lat.  Daj sobie szansę i przeżyj przygodę życia na scenie.

Dołącz do naszej szalonej musicalowej rodziny!

1. Rejestracja w godzinach 17:30 – 19:00.
  2. Wcześniejsze zapisy nie są wymagane.
  3. Na wszystkie pytania odpowiadamy:
    na facebook’u
    e-mail: kontakt@chlopcyzplacubroni.pl